کپسول ردوفیت

چاقی یک بیماری رایج در دنیا می باشد. مطالعات آماری نشان می دهند که 15 درصد از مردان و 22 درصد از زنان دچار چاقی هستند. چاقی در افراد می تواند منجر به برخی بیماری های مزمن مانند دیس لیپیدمی، دیابت نوع 2، کبد چرب و بیماری های قلبی عروقی شود.



توضیحات

شکل فرآورده :
کپسول 750 میلی گرمی همراه با بروشور در جعبه

موارد مصرف:
چربی سوزی و کاهش اشتها

ترکیبات:
ال-کارنیتین (L-Carnitin)، عصاره چای سبز (Camellia sinensis)، کافئین (Caffeine)، عصاره فلفل قرمز (Capsicum annuum (، عصاره فلفل سیاه (Piper nigrum).

آثار درمانی و فارماکولوژی:
چاقی (با تعریف توده بدنی (BMI) بالاتر از 30) یک بیماری رایج در دنیا می باشد. مطالعات آماری نشان می دهند که 15 درصد  از مردان و 22 درصد از زنان دچار چاقی هستند (1). چاقی در افراد می تواند منجر به برخی بیماری های مزمن مانند دیس لیپیدمی، دیابت نوع 2، کبد چرب و بیماری های قلبی عروقی شود (2). رفع مشکل چاقی با کاهش 5 تا 10 درصد از وزن اولیه بدن منجر به اثرات مفید روی سلامتی، کاهش خطر مرگ و میر و ابتلا به بیماری های زمینه ای خواهد گردید. باید توجه داشت که با وجود اهمیت بالای کاهش وزن، آنچه که از اهمیت بیشتری برخوردار است، حفظ این کاهش وزن در طولانی مدت است (3). برنامه های کلاسیک کاهش وزن، مانند رژیم های کم چرب، اصلاح رفتار و ورزش، اغلب در حفظ طولانی مدت کاهش وزن موفق نبوده اند (4). به دلیل موفقیت پایین این برنامه های کلاسیک، تحریک مصرف انرژی یا کاهش انرژی ورودی به بدن با استفاده از مواد گیاهی طبیعی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
چای سبز از برگ های گیاه Camellia sinensis از خانواده Theaceae با روش غیر تخمیری تهیه می شود. مطالعات متعدد اثرات کاهش وزن در مصرف چای سبز را نشان می دهند (5). مکانیسم هایی که برای ایجاد این اثرات در مطالعات ذکر می گردد شامل: مهار لیپاز پانکراس و کاهش جذب چربی ها از دستگاه گوارش، مهار آنزیم های گلوکوزیداز و آمیلاز پانکراس و کاهش جذب هیدروکربن ها، تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه (SFCA) در دستگاه گوارش و افزایش اکسیداسیون اسیدهای چرب و مهار تبدیل گلوکز به اسیدهای چرب از طریق تحریک آنزیم های کبدی اشاره نمود (6).
گیاه فلفل قرمز با نام علمی Capsicum annum، متعلق به خانواده Solanaceae می باشد (7). در فلفل قرمز، بیش از 200 ماده موثره شناسایی شده است که کپسایسینوئیدها (کپسایسین و دی هیدروکاپسایسین) یکی از مهمترین آنها هستند (8). این گیاه دارای اثرات درمانی بسیار زیادی می باشد که می توان به خاصیت ضد دردی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و کمک به وضعیت قلبی-عروقی اشاره نمود. در مطالعات مختلف مشخص شده است که این گیاه باعث کاهش اشتها شده و خطر اضافه وزن و چاقی را کاهش می دهد (9).
گیاه فلفل سیاه (Piper nigrum) متعلق به خانواده Piperaceae است. ترکیب عمده موجود در این گیاه آلکالوئید پیپرین بوده که عامل تندی فلفل سیاه می باشد. فلفل سیاه دارای کاربردهای وسیعی در پزشکی از جمله خاصیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی (10) بوده و اثرات ضد چاقی برای آن گزارش شده است (11).
ال-کارنیتین (کارنیتین)، ماده ای که در 20 سال گذشته توجه زیادی را به خود جلب کرده است. کارنیتین اغلب برای کاهش وزن، کاهش چربی بدن و بهبود هوشیاری استفاده می شود. ورزشکاران استقامتی از کارنیتین برای افزایش اکسیداسیون چربی و گلیکوژن عضلانی استفاده می کنند. ال کارنیتین نقش مهمی در متابولیسم چربی دارد. در حالت ناشتا و در حین تمرین با شدت کم تا متوسط، اسیدهای چرب با زنجیره بلند منابع اصلی انرژی مورد استفاده اکثر بافت ها، از جمله عضلات اسکلتی هستند. وظیفه اصلی ال-کارنیتین انتقال اسیدهای چرب با زنجیره بلند در سراسر غشای داخلی میتوکندری است (12).
کافئین (1،3،7-تری متیل گزانتین) یک مشتق آلکالوئیدی است که به طور طبیعی در انواع غذاها و نوشیدنی ها یافت می شود. توجه به اثرات کافئین بر متابولیسم، از مطالعات فیزیولوژی ورزش در دهه 1970 ناشی می شود. این مطالعات نشان داد که مصرف کافئین قبل از یک مسابقه ورزشی، به طور قابل توجهی باعث افزایش میزان اکسیداسیون چربی و همچنین بهبود عملکرد می شود (13). کافئین همچنین آنزیم فسفودی استراز، که مسئول تخریب AMP حلقوی (cAMP) است را مهار می کند. افزایش نیمه عمر cAMP لیپولیز را افزایش می دهد و متعاقباً دسترسی اسیدهای چرب را برای مصرف سوخت افزایش می دهد (14).

میزان مصرف: 1 عدد کپسول قبل از صبحانه و 2 عدد کپسول قبل از ناهار همراه دو لیوان آب مصرف شود.

توصيه هاي مصرف: از مصرف این فرآورده قبل از خواب جلوگیری شود. همچنین بیش از 4 کپسول در روز مصرف نشود. جهت دریافت نتایج بهتر همراه با استفاده از این فرآورده رژیم غذایی رعایت شده و فعالیت بدنی انجام گیرد. این فرآورده در افراد بالای 18 سال باید استفاده شود. مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی ممنوع می باشد. به دلیل وجود ترکیبات محرک در این فرآورده مصرف آن در افراد با مشکلات فشار خون، قلبی-عروقی و اعصاب حتما با توصیه پزشک مصرف شود.

شرايط نگهداري: اين فرآورده در دماي زير 30 درجه سانتي گراد و دور از دسترس کودکان نگهداري گردد. همچنين از مصرف آن بعد از تاریخ انقضاء خودداري گردد.

نحوه سفارش کالا :
برای سفارش محصول لطفا بر روی داروخانه آنلاین داروکده  کلیک نمایید.

منابع:

1- Kopelman PG. Obesity as a medical problem. Nature. 2000; 404(6778): 635-43.
2- Pooyandjoo, M., et al. Obesity reviews. 2016: 970-976.
3- Wing RR, et al. The American journal of clinical nutrition. 1992; 55(6): 1086-92.
4- Pasman WJ, et al. Metabolism. 1999; 48(1):15-21.
5- Wang, H.; Provan, G.J.; Helliwell, K. Trends Food. Sci. Technol. 2000; 11: 152–160.
6- Rothenberg DO, et al. Molecules. 2018; 23(5):1176.
7- Parvez GM. International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research. 2017; 8(5): 1900-12.
8- Kroff J, et al. British Journal of Nutrition. 2017; 117(5):635-44.
9- Srinivasan K. Critical reviews in food science and nutrition. 2016; 56(9):1488-500.
10- Butt MS, et al. Critical reviews in food science and nutrition. 2013; 53(9):875-86.
11- Meriga B, et al. Nutrition & metabolism. 2017; 14(1):1-4.
12- Bremer J. Carnitine – metabolism and functions. Physiol Rev. 1983; 63: 1420–1479. 13.
13- Costill DL, et al. Med Sci Sports Exerc. 1978; 10: 155–158.
14- Leijten PA, van Breemen C.; J Physiol. 1984; 357: 327–339.